Kedves Látogató, köszöntöm a honlapunkon !
 
A Tápió - Malom Kft. 2001 március 12-én kezdete el működését a Tápiószelei malomüzem megvásárlásával egyidejűleg. Malmunk a kis – közepes malmok kategóriájába tartozik, mely kapacitása 1,2 tonna / h .
Üzletpolitikánkban célul tűztük ki, hogy az átlagnál jobb minőségű liszttel látjuk el partnereinket, mindezt gyors és pontos kiszállítással egybekötve.
 
A búza átvételekor komoly laboreszközök segítségével határozzuk meg az alapanyag minőségét, a minőséget az őrlés során és a kiszereléskor is ellenőrizzük a HACCP rendszer előírásainak megfelelően.
Főprofilunk a környékbeli pékségek, cukrászatok ellátása 50 kg-os kiszerelésű lisztekkel.

2009 júliustól elkezdtük az 1 kg-os kiszerelésű dr.Grehem márkanévvel ellátott graham liszt csomagolását.

 
Termékeink:
 
dr. Grehem 1 kg-os graham liszt
BL-55 finomliszt
BL-65 búzaliszt
BL-80 liszt fehér kenyérliszt gyártása
GL-200 graham liszt
Indiai liszt
Takarmány korpa
 
A lakosság számára BL-55 finomlisztet és GL-200 graham lisztet 10 kg-os kiszerelésben gyártunk és forgalmazunk.
Egyedi felhasználói igényeket is ki tudunk elégíteni és bármilyen speciális felhasználású területre tudunk liszt termékeket készíteni.
 
2001 –től speciális indiai lisztet gyártunk melyre egyre nagyobb kereslet mutatkozik, hiszen eddig Angliából importálták.
 
Napjainkban az egészséges táplálkozást előtérbe helyezők és a reform konyha igényeit kielégítve egyre nagyobb mennyiséget gyártunk graham lisztből.
 
A rohanó világban kevés időt fordítunk étkezéseinkre, rostban, ásványisokban és vitaminokban szegényes növényi eredetű táplálékot veszünk magunkhoz. Mindazok számára akik otthonukban kívánják elkészíteni kenyérsütőgéppel a kenyerüket, vagy graham liszt felhasználásával bármely süteményt, lehetőséget biztosítunk számukra 1 kg-os kiszerelésű dr. Grehem márkanévvel ellátott graham liszt megvásárlását.
 
Az emberi szervezetre táplálkozás élettanilag jótékony hatást kifejtő lisztek gyártása irányában szeretnénk további fejlesztéseket folytatni.
 
 
Erdődi Sándor
ügyvezető